Pagina koppelen aan afbeelding

Je kunt een pagina koppelen aan een afbeelding. Als een bezoeker op de afbeelding klikt opent hij de gekoppelde pagina. Je gebruikt de afbeelding dus als link.

Pagina koppelen aan afbeelding:

In dit voorbeeld koppel je een pagina aan een bestaande afbeelding. Je kunt ook direct een pagina koppelen bij het toevoegen van een afbeelding.

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  3. Klik met de rechter muisknop op de afbeelding.
  4. Klik op: Eigenschappen.

Je kunt ook op de Ins_Pagina koppelen aan afbeelding (10) klikken.

5. Selecteer een pagina onder Verwijzing bij afbeelding.
  6. Geef aan of je de gekoppelde pagina in het huidige venster of in een nieuw venster wilt openen.
  7. Klik op: Aanpassen.
  8. Klik op: Concept publiceren.

Direct naar

1. CMS Editor
  2. Basis tekstopmaak
  3. Quote toevoegen
  4. Afbeelding toevoegen
  5. Pagina koppelen aan afbeelding
  6. Eigen knop toevoegen
  7. Video toevoegen
  8. Interne link toevoegen
  9. Hyperlink toevoegen
  10. Speciale tekens toevoegen
  11. Tabel toevoegen
  12. Pagina blokken tonen
  13. Undo/Redo