Interne link / inhoudsopgave toevoegen (CMS Editor)

Je kunt een interne link (voetnoot) toevoegen aan een pagina. Als een bezoeker op een gepubliceerde pagina op de link klikt gaat hij direct naar de juiste plek op de pagina. De url van de pagina krijgt dan de toevoeging #naamvandelink.

Voorbeeld:

Je hebt een nieuwsbericht met de URL https://12345.afasinsite.nl/nieuws/experience-center.

Op deze pagina plaats je een interne link met de naam musical.

Als een gebruiker op de link musical klikt, wordt de url gewijzigd in https://12345.afasinsite.nl/nieuws/experience-center#musical.

Als de site bestaat uit één lange pagina waar je alle informatie op hebt verzameld raden wij je aan om gebruik te maken van interne links. Je kunt deze links niet koppelen aan een afbeelding.

Interne link toevoegen:

In dit voorbeeld voeg je een interne link toe naar het kopje Kringloop.

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  3. Selecteer de tekst waarnaar je wilt verwijzen.
  4. Klik op: Ins_Interne link toevoegen (10) (interne link)
  5. Vul Kringloop in bij Naam interne link.
  6. Klik op: Aanpassen.

Ins_Interne link toevoegen (20)

Er verschijnt nu een vlaggetje voor de tekst.

7. Selecteer de tekst van waaruit je wilt verwijzen.
  8. Klik op: Ins_Interne link toevoegen (30)
  9. Selecteer de interne link.
  10. Klik op: Aanpassen.

Ins_Interne link toevoegen (40)

11. Klik op: Concept publiceren.

Direct naar

1. CMS Editor
  2. Basis tekstopmaak
  3. Quote toevoegen
  4. Afbeelding toevoegen
  5. Pagina koppelen aan afbeelding
  6. Eigen knop toevoegen
  7. Video toevoegen
  8. Interne link toevoegen
  9. Hyperlink toevoegen
  10. Speciale tekens toevoegen
  11. Tabel toevoegen
  12. Pagina blokken tonen
  13. Undo/Redo