Hyperlink toevoegen

Je kunt een hyperlink toevoegen naar een bestaande pagina.

Als de pagina nog niet bestaat, maak je eerst de pagina aan.

Hyperlink toevoegen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  3. Selecteer de tekst waaraan je een hyperlink wilt toevoegen.
  4. Klik op: Ins_Hyperlink toevoegen (10).

5. Het label is de tekst van de hyperlink die op de pagina getoond wordt.
  6. Selecteer de pagina die je via de link wilt openen.
  7.  Bepaal of de gekoppelde pagina moet worden geopend in het huidige venster of in een nieuw venster.

8. Klik op: Aanmaken.

Als je de hyperlink wilt aanpassen, klik je op de hyperlink en vervolgens op de hyperlink-knop. De eigenschappen van de hyperlink worden geopend.

Direct naar

1. CMS Editor
  2. Basis tekstopmaak
  3. Quote toevoegen
  4. Afbeelding toevoegen
  5. Pagina koppelen aan afbeelding
  6. Eigen knop toevoegen
  7. Video toevoegen
  8. Interne link toevoegen
  9. Hyperlink toevoegen
  10. Speciale tekens toevoegen
  11. Tabel toevoegen
  12. Pagina blokken tonen
  13. Undo/Redo