InSite-autorisatie voor beheerders

Je autoriseert de toegang tot de onderdelen autorisatierol en functionaliteit voor applicatiebeheerders. Zij hebben toegang nodig tot deze onderdelen om InSite-gebruikers (en OutSite-gebruikers) te autoriseren.

Autorisatierol en Functionaliteit autoriseren:

1. Open Profit.
  2. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  3. Selecteer de gebruikersgroep.
  4. Ga naar het tabblad: Menu.
  5. Autoriseer de volgende functies:

6. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  7. Autoriseer de tabbladen en acties.

De actie Verwijderen site hoeft niet op Toestaan te worden gezet bij de applicatiebeheerder. Om te voorkomen dat de actie per ongeluk wordt uitgevoerd, kun je deze beter handmatig op Toestaan zetten op het moment dat de actie moet worden uitgevoerd.

Zie ook

Direct naar

1. Autorisatie in InSite
  2. Autorisatie voor beheerders
  3. Autorisatie InSite toekennen via gebruikersgroep, rollen en functionaliteiten
  4. Gebruikers per autorisatierol raadplegen
  5. Autorisatierollen inrichten
  6. Functionaliteiten inrichten
  7. Overzichtspagina per selectie
  8. Sitebeheerder autoriseren
  9. Toegangslog van bezochte InSite-pagina's