Filteren op invulformulieren

De (vrije) velden van de invulformulieren zijn beschikbaar in de gegevensverzameling Dossieritems. Hierdoor kun je ze ook toevoegen aan een weergave zodat je kunt filteren op deze velden.

Je kunt bijvoorbeeld een filter instellen als de verkoopbinnendienst medewerkers klanten moeten nabellen die een formulier hebben ingevuld. Waarschijnlijk belt niet iedere medewerker elke klant. De verkoopbinnendienst medewerker filtert de weergave zo dat hij alleen 'zijn' klanten ziet.

Vrije velden opnemen in weergave:

1. Ga naar: CRM / Dossier / Dossier.
  2. Klik op: Beheer weergave.

3.  Maak een nieuwe weergave aan of pas de huidige weergave aan.
  4. In de wizard gegevensverzameling zoek je in de Beschikbare velden naar Dossieritem / Speciale velden / Invulformulier / Vrije velden.

Je ziet hieronder de vrije velden van het invulformulier die je kunt toevoegen aan de weergave.

5. Verplaats de gewenste velden naar het kader Velden in gegevensverzameling.
  6. Klik op: Volgende.
  7. Vul eventueel een filter in.
  8. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Invulformulieren
  2. Invulformulier inrichten
  3. Invulformulier toevoegen
  4. Ingevulde formulieren raadplegen
  5. Filteren op invulformulieren
  6. Matchen persoon / organisatie
  7. Anonieme deelnemer direct inschrijven voor cursus
  8. Default website raadplegen voor gebruiker bij meerdere sites
  9. Ingevulde invulformulieren verwijderen