Ingevulde invulformulieren verwijderen

Je kunt ingevulde formulieren verwijderen, dit kan nodig zijn in het kader van de AVG.

Ingevulde formulieren verwijderen per invulformulier:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Invulformulier / Invulformulier, tabbblad Formulieren.
  2. Vink de te verwijderen invulformulieren aan.
  3. Klik op de actie: Verwijderen selectie.

Ingevulde formulieren verwijderen:

De onderstaande functie toont alle ingevulde invulformulieren.

1. Ga naar: Algemeen /In & OutSite / Invulformulier / Ingevulde formulieren.
  2. Maak de selectiekolom zichtbaar.
    1. Klik op: Regels selectie tonen (Ctrl+S).

2. Vink de regels één voor één aan (of klik op Ctrl+A om alle regels in één keer te selecteren).
  3. Klik op Verwijderen selectie.

Direct naar

1. Invulformulieren
  2. Invulformulier inrichten
  3. Invulformulier toevoegen
  4. Ingevulde formulieren raadplegen
  5. Filteren op invulformulieren
  6. Matchen persoon / organisatie
  7. Anonieme deelnemer direct inschrijven voor cursus
  8. Default website raadplegen voor gebruiker bij meerdere sites
  9. Ingevulde invulformulieren verwijderen