Default website raadplegen voor gebruiker bij meerdere sites

Als er meerdere sites zijn ingericht wordt bij de gebruiker automatisch de default website gevuld als hij inlogt in een OutSite site. Als je bij het versturen van een e-mail een link opneemt naar een site, wordt deze site gekoppeld. Bij de gebruiker kun je geen voorkeur site opgeven.

Je kunt controleren welke website gekoppeld is aan de gebruiker.

Default website controleren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud gebruikers.
  3. Voeg een weergave toe:
    1. Klik op de naam van de huidige weergave en klik dan op Beheer weergaven.

2. Klik op: Nieuw.

4. Selecteer de optie Bestaande weergave.
  5. Selecteer de weergave Gebruikers.
  6. Klik op: Volgende.
  7. Vul de omschrijving in.

Bijvoorbeeld 'Default website per gebruiker'.

8. Klik op: Volgende.
  9. Voeg het veld Voorkeur site toe aan de velden in de gegevensverzameling. Via dit veld zie je de omschrijving uit Profit in de weergave.

10. Klik op: Voltooien.

Je ziet nu de omschrijving van de site in de kolom staan.

Direct naar

1. Invulformulieren
  2. Invulformulier inrichten
  3. Invulformulier toevoegen
  4. Ingevulde formulieren raadplegen
  5. Filteren op invulformulieren
  6. Matchen persoon / organisatie
  7. Anonieme deelnemer direct inschrijven voor cursus
  8. Default website raadplegen voor gebruiker bij meerdere sites
  9. Ingevulde invulformulieren verwijderen