thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Wijzigingen in een conceptpagina niet publiceren

Als je een pagina gaat bewerken, blijft de originele pagina op de live-site staan. De pagina die je bewerkt is een conceptpagina.

Als je een fout maakt, kan je de conceptpagina intrekken door het concept te verwijderen. Hierdoor wordt het bewerken afgesloten en het concept wordt verwijderd. De originele pagina blijft live staan.

Laat een foutieve pagina niet in concept staan, maar verwijder deze zo snel mogelijk. De conceptpagina is dan namelijk vergrendeld door de sitebeheerder/gebruiker. Bovendien kunnen andere sitebeheerders niet zien dat het om een foutieve pagina gaat.

Conceptpagina verwijderen:

  1. Je moet ingelogd zijn als Sitebeheerder.
  2. Je bent bezig met het bewerken van een pagina.
  3. Klik op: Concept verwijderen.
  4. Klik op: Ja.
  5. De originele pagina blijft live staan.

Direct naar

  1. Sitebeheer
  2. InSite inrichten
  3. Sitebeheer starten en afsluiten
  4. Pagina bewerken, concept opslaan en publiceren
  5. Toon AFAS-versie van een pagina
  6. Conceptpagina verwijderen en wijzigingen ongedaan maken
  7. Site voor smartphones en tablets (responsive design)
  8. Achtergrond en logo site instellen

Process

Beheerder

Work area

InSite/OutSite