Cumulatieve loonjournaalpost raadplegen

In Profit kun je de cumulatieve loonjournaalposten raadplegen met het rapport Journaalpost (cumulatief). De cumulatieve loonjournaalpost heeft betrekking op een periodebereik en is bijvoorbeeld handig bij kwartaalverloning en een gebroken boekjaar.

Het rapport Journaalpost (cumulatief) ondersteunt de variant Rekening. De variant Rekening/tegenrekening wordt niet ondersteund.

Het rapport Journaalpost (cumulatief) kun je niet opnemen in een rapportenset. Als je vervangingsregels op grootboekrekeningnummers hebt ingericht, past Profit deze ook hier toe.

Cumulatieve loonjournaalpost raadplegen:

1. Ga naar: HRM / Payroll / Salarisverwerkingscockpit.
  2. Selecteer de perioderegel.
  3. Klik op de actie: Output.
  4. Open het rapport: Journaalpost (cumulatief).

Profit start een wizard voor het afdrukken van het rapport.

5. Bepaal het periodebereik.
  6. Bepaal de afhandeling van TWK-regels.
  7. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Rapportage Payroll
  2. Loonjournaalpost raadplegen
  3. Cumulatieve loonjournaalpost raadplegen
  4. Journaalpostanalyse
  5. Kostenanalyse
  6. Loonaangifte en loonjournaalpost vergelijken
  7. Controlerende tussenrekening Payroll
  8. Jaaroverzicht kosten werkgever
  9. Fiscale overzichten