Jaaroverzicht kosten werkgever

Dit overzicht toont de kosten per werkgever over een bepaald jaar. De kosten van de werkgever bepaalt Profit met de grondslag 'Kosten werkgever' in de salarisverwerking van de medewerkers.

Naast de bedragen per medewerker toont het rapport op de laatste bladzijde ook de periodetotalen van de werkgever. Dit rapport is alleen geschikt als je werkt met een Profit CAO.

Jaaroverzicht kosten werkgever genereren:

1. Ga naar: HRM / Uitvoer / Rapport Payroll.
  2. Open het rapport: Jaaroverzicht kosten werkgever (Profit).
  3. Selecteer de werkgever.
  4. Klik op: Volgende.
  5. Selecteer het jaar.
  6. Klik op: Volgende.
  7. Bepaal of je TWK-mutaties wilt meenemen in de periode waarin ze zijn uitbetaald of in de periode waarop ze betrekking hebben.
  8. Klik op: Volgende.
  9. Selecteer eventueel een medewerker.

Het Jaaroverzicht kosten werkgever is een uitgebreid rapport en met een selectie op medewerker bespaar je veel tijd.

10. Klik op: Voltooien.

Let op:

Je kunt de kosten werkgever ook op de Loonstrook vermelden. Je moet hiervoor het lijstbegrip 'Loonkosten werkgever' op de lay-out van de loonstrook plaatsen.

Direct naar

1. Rapportage Payroll
  2. Loonjournaalpost raadplegen
  3. Cumulatieve loonjournaalpost raadplegen
  4. Journaalpostanalyse
  5. Kostenanalyse
  6. Loonaangifte en loonjournaalpost vergelijken
  7. Controlerende tussenrekening Payroll
  8. Jaaroverzicht kosten werkgever
  9. Fiscale overzichten