Weergave aanpassen met Country-by-Country

Profit levert geen standaardweergave met gegevens over de Country-by-Country aangifte mee. Je beschikt wel over de gegevensverzameling Country-by-Country, zodat je zelf een nieuwe weergave kunt maken of een bestaande weergave kunt aanpassen. De gegevensverzameling bevat geen gegevens van de landen. Dit is omdat je meerdere landen kunt toevoegen aan de aangifte.

Country-by-Country toevoegen aan weergave:

1. Open Profit Fiscaal.
  2. Ga naar: Fiscaal / Vennootschapsbelasting / Cliënt Vpb.
  3. Voeg een weergave toe:
    1. Klik op de naam van de huidige weergave en klik dan op Beheer weergaven.

2. Klik op: Nieuw.
  4. Selecteer Bestaande weergave.
  5. Selecteer de weergave Cliënt Vpb (jaargegevens).
  6. Klik op: Volgende.
  7. Vul de omschrijving in.
  8. Klik op: Volgende.
  9. Schakel Alle beschikbare koppelingen weergeven in.

10. Open de gegevensverzameling 20XX Country-by-Country.

11. Pas de weergave naar je eigen wensen aan.
  12. Klik op: Volgende.
  13. Je kunt nu eventueel een filter toevoegen.
  14. Klik op: Voltooien.

Let op:

Je vindt op het tabblad Bijzonderheden in de eigenschappen van de Cliënt Vpb het vinkveld Country-by-Country aangifte. Je kunt dit veld toevoegen aan de weergave Cliënt Vpb (jaargegevens). Zo krijg je inzicht of je wél of geen Country-by-Country aangifte moet doen voor de betreffende cliënt.

Het vinkveld Country-by-Country aangifte gaat mee in de jaarovergang. Als je voor een cliënt volgend jaar géén Country-by-Country aangifte meer hoeft te doen, zet je het vinkveld op het tabblad Bijzonderheden uit.

Direct naar

1. Country-by-Country
  2. Country-by-Country uitwerken
  3. Country-by-Country gegevens importeren
  4. Standaardrapportage Country-by-Country afdrukken
  5. Country-by-Country aangifte controleren
  6. Country-by-Country aangifte verzenden
  7. Country-by-Country aangifte vrijgeven