Autoriseren Verwijderen aangifte BTW, ICP en Suppletie

Je kunt de actie Verwijderen aangifte btw, ICP en suppletie autoriseren voor cliënten OB.

Aangifte BTW, ICP en suppletie verwijderen autoriseren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud gebruikers of Onderhoud groepen.
  3. Selecteer de gebruikers of de gebruikersgroep.
  4. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  5. Ga naar: Fiscaal / Omzetbelasting / Cliënt OB / Acties / Aangifte verwijderen.
  6. Selecteer bij Autorisatie van het geselecteerde onderdeel: toegestaan.
  7. Sluit de Autorisatie Tool.

Klik hier voor meer informatie over het autoriseren van menu's, acties en tabbladen.

Direct naar

1. Aangifte omzetbelasting in Fiscaal
  2. Aangifte OB uitwerken
  3. Suppletie uitwerken
  4. Aangifte OB controleren
  5. Aangifte OB verzenden
  6. Aangifte OB vrijgeven
  7. Aangifte OB verwijderen
  8. OB aangifte accorderen
  9. ICP-gegevens importeren
  10. Standaardrapportage aangifte OB afdrukken
  11. Jaaroverzicht aangifte OB afdrukken
  12. Autoriseren Verwijderen aangifte BTW, ICP en Suppletie