Standaardrapportage aangifte OB afdrukken

Je kunt een (standaard)rapportage van de aangifte omzetbelasting afdrukken. Via het onderdeel Rapportage open je een scherm met de rapporten die afgedrukt kunnen worden. Je beschikt voor de aangifte omzetbelasting over enkele standaard meegeleverde rapporten (per jaar). Je kunt deze meegeleverde rapporten kopiëren en de kopïeën naar je eigen wensen aanpassen.

Let op:

Vanwege de performance verloopt het genereren van alle fiscale rapporten (inclusief rapportensets) via de wachtrij. Terwijl de taak in de wachtrij wordt uitgevoerd, kun je gewoon doorwerken.

Standaardrapportage omzetbelasting afdrukken:

1. Open InSite.
  2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Fiscaal.
  4. Klik op: OB.
  5. Open de cockpit van de cliënt OB voor wie je een rapport wilt afdrukken.
  6. Selecteer het juiste fiscale jaar.
  7. Aangiften omzetbelasting die je al hebt uitgewerkt vind je terug in de weergave Aangiften OB in de cockpit van de cliënt OB. Je kunt vanuit deze weergave een bestaande aangifte openen en aanpassen. Met behulp van de acties boven de weergave is het ook mogelijk om direct in de cockpit een rapport af te drukken.
  8. Selecteer in de weergave de aangifte waarvan je het rapport wilt afdrukken.

1. Klik op: Rapportage.

Je ziet nu de standaard meegeleverde rapporten voor de omzetbelasting:

• EN_ICP aangiftebiljet 20xx (Profit)
    • EN_Jaaroverzicht omzetbelasting 20xx (Profit)
    • EN_Omzetbelasting aangiftebiljet 20xx (Profit)
    • EN_Suppletie omzetbelasting biljet 20xx (Profit)
    • ICP-aangiftebiljet 20xx (Profit)
    • Jaaroverzicht omzetbelasting 20xx (Profit)
    • Omzetbelasting aangiftebiljet 20xx (Profit)
    • Suppletie omzetbelasting biljet 20xx (Profit)
  2. Selecteer het rapport dat je af wilt drukken.

Klik hier voor meer informatie over het jaaroverzicht van de omzetbelasting.

Direct naar

1. Aangifte omzetbelasting in Fiscaal
  2. Aangifte OB uitwerken
  3. Suppletie uitwerken
  4. Aangifte OB controleren
  5. Aangifte OB verzenden
  6. Aangifte OB vrijgeven
  7. Aangifte OB verwijderen
  8. OB aangifte accorderen
  9. ICP-gegevens importeren
  10. Standaardrapportage aangifte OB afdrukken
  11. Jaaroverzicht aangifte OB afdrukken
  12. Autoriseren Verwijderen aangifte BTW, ICP en Suppletie