Jaaroverzicht aangifte OB afdrukken

Er beschikt over twee rapporten voor de omzetbelasting:

• Jaaroverzicht omzetbelasting 20XX (Profit)
  • EN_Jaaroverzicht omzetbelasting 20XX(Profit)

Deze rapporten tonen in één overzicht welke aangiften gedaan zijn en wat er per rubriek en per periode is ingestuurd. Per aangifteperiode wordt er een regel aan het rapport toegevoegd met de - in die periode - ingevulde bedragen voor Grondslag en BTW.

De rapporten zijn opgedeeld in drie gedeelten:

• Prestaties en verleggingsregeling binnenland
  • Prestaties naar of in het buitenland of vanuit het buitenland aan cliënt(en) verricht
  • Verminderingen en totaal berekening

Jaaroverzicht omzetbelasting afdrukken:

Je drukt het jaaroverzicht af via de cockpit van de cliënt OB.

1. Ga naar InSite.
  2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Fiscaal.
  4. Klik op: OB.
  5. Open de cockpit van de cliënt OB waarvan je het jaaroverzicht wilt afdrukken.
  6. Selecteer het juiste fiscale jaar.
  7. Aangiften omzetbelasting die je al hebt uitgewerkt vind je terug in de weergave Aangiften OB in de cockpit van de cliënt OB. Je kunt vanuit deze weergave een bestaande aangifte openen en aanpassen. Met behulp van de acties boven de weergave is het ook mogelijk om direct in de cockpit een rapport af te drukken.
  8. Selecteer in de weergave de meest recente aangifte.

9. Klik op: Rapportage.
  10. Selecteer het rapport dat je af wilt drukken. Voor het afdrukken van het jaaroverzicht kies je voor Jaaroverzicht omzetbelasting 20XX (Profit) óf EN_Jaaroverzicht omzetbelasting 20XX (Profit).

Let op:

Als je het rapport afdrukt tijdens het uitwerken van de aangifte omzetbelasting zie je alleen de gegevens van de maand die je aan het uitwerken bent.

Direct naar

1. Aangifte omzetbelasting in Fiscaal
  2. Aangifte OB uitwerken
  3. Suppletie uitwerken
  4. Aangifte OB controleren
  5. Aangifte OB verzenden
  6. Aangifte OB vrijgeven
  7. Aangifte OB verwijderen
  8. OB aangifte accorderen
  9. ICP-gegevens importeren
  10. Standaardrapportage aangifte OB afdrukken
  11. Jaaroverzicht aangifte OB afdrukken
  12. Autoriseren Verwijderen aangifte BTW, ICP en Suppletie