Looptijd boekjaar wijzigen

Je kunt de looptijd van het laatste boekjaar wijzigen. Je kunt de looptijd niet wijzigen als in het boekjaar al geboekt is.

Looptijd boekjaar wijzigen:

1. Ga naar: Algemeen / Inrichting / Periode-instellingen / Periodetabel.
  2. Open de periodetabel.
  3. Klik op de actie: Wijzigen looptijd boekjaar..

Profit toont ter informatie het boekjaar waarvan je de looptijd kunt wijzigen.

4. Vul de einddatum in.

Als door de nieuwe einddatum een gebroken boekjaar ontstaat, vinkt Profit het veld Gebroken boekjaar aan.

5. Klik op: Voltooien

Correctieperiodes verwijderen uit de periodetabel:

Als je nog niet hebt geboekt in een correctieperiode, kun je deze verwijderen.

1. Ga naar: Algemeen / Inrichting / Periode-instellingen / Periodetabel.
  2. Open de periodetabel.
  3. Klik op de actie: Correctieperioden verwijderen.
  4. Vul het nummer van de te verwijderen periode in.
  5. Klik op: Voltooien

Direct naar

1. Periodetabel
  2. Periodetabel toevoegen
  3. Jaren toevoegen periodetabel toevoegen, verwijderen of blokkeren
  4. Periode blokkeren in de periodetabel
  5. Wijzigen looptijd boekjaar (Financieel)
  6. Correctieperioden toevoegen aan de periodetabel (Financieel)
  7. Financiƫle periodetabel wijzigen
  8. Periodetabel per administratie instellen (Financieel en Vaste activa)

Process

Periodetabel