Correctieperiodes toevoegen/verwijderen in de periodetabel

Als je correcties in een aparte periode wilt boeken, moet je eerst een correctieperiode toevoegen. Profit voegt de correctieperiode(s) toe aan elk boekjaar in de periodetabel.

Correctieperiodes toevoegen aan de periodetabel:

1. Ga naar: Algemeen / Inrichting / Periode-instellingen / Periodetabel.
  2. Open de periodetabel.
  3. Klik op: Meer actiesCorrectieperioden toevoegen.

Profit toont het aantal reeds aanwezige correctieperiodes.

4. Vul het aantal toe te voegen correctieperiodes in.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.

Je kunt correctieperiodes verwijderen met de actie Correctieperioden verwijderen.

Zie ook

Direct naar

1. Periodetabel
  2. Periodetabel toevoegen
  3. Jaren toevoegen periodetabel toevoegen, verwijderen of blokkeren
  4. Periode blokkeren in de periodetabel
  5. Wijzigen looptijd boekjaar (Financieel)
  6. Correctieperioden toevoegen aan de periodetabel (Financieel)
  7. Financiƫle periodetabel wijzigen
  8. Periodetabel per administratie instellen (Financieel en Vaste activa)