Signalen aan een groep ontvangers inrichten

Je kunt een signaal sturen aan de leden van een gebruikersgroep uit de Autorisatie tool. Het signaal wordt gestuurd aan de gebruikers die op het moment van genereren lid zijn van de gebruikersgroep.

Voorbeeld:

In het bedrijf stuur je verjaardagssignalen naar alle medewerkers. Daarom stel je bij het betreffende signaal de gebruikersgroep Alle Profit gebruikers in als bestemming.

Je bedrijf heeft één wagenparkbeheerder. Voeg in de Autorisatie tool de groep Wagenparkbeheerder toe. Koppel deze beheerder aan de groep en koppel vervolgens de wagenparksignalen aan deze groep.

Signalen aan een groep ontvangers inrichten:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Signaal / Definitie.
  2. Open het signaal dat je wilt koppelen aan een gebruikersgroep.
  3. Ga naar het tabblad: Bestemming.
  4. Klik op: Nieuw
  5. Selecteer Gebruikersgroep in Soort bestemming.
  6. Selecteer bij Type communicatie hoe je het signaal wilt verzenden.
  7. Selecteer de gebruikersgroep bij Groep.
  8. Selecteer een gebruikersgroep bij Reservebestemming. De leden van deze gebruikersgroep ontvangen een waarschuwing in één van de volgende situaties:
    • De bij Signaalbestemming gekozen gebruikersgroep is leeg. Selecteer een gevulde gebruikersgroep.
    • De gegevensverzameling werkt niet. Pas de gegevensverzameling aan.
    • Er komt geen gebruiker met E-mailadres werk voor terwijl het signaal alleen via e-mail gecommuniceerd wordt (Alleen bericht ingesteld bij optie Type communicatie). Vul bij de persoonsgegevens van deze gebruikers het e-mailadres in in of kies een ander communicatietype.
  9. Klik op: Voltooien

Direct naar

1. Signaalontvangers inrichten
  2. Signalen aan een groep ontvangers inrichten
  3. Signalen aan een hoofdleidinggevende inrichten
  4. Signaalbestemming veld gegevensverzameling inrichten
  5. Signalen op basis van verantwoordelijkheid inrichten
  6. Vervangers als signaalontvangers inrichten
  7. Signaal voor starten workflow inrichten