Vrij tabblad

De vrije tabbladen worden in Profit gebruikt om toegevoegde vrije velden op de plaatsen.

Beschrijving

Als je vrije velden hebt toegevoegd, plaats je deze op een vrij tabblad.

Je kunt vrije tabbladen toevoegen aan bestanden in vrijwel iedere functie in Profit, bijvoorbeeld aan een organisatie, persoon, project of voorraad. De velden op een vrij tabblad kunnen maar één keer gevuld worden. Ze registreren een bepaalde situatie. (als je historie wilt opbouwen, moet je vrije bestanden of vrije contactbestanden gebruiken).

Let op:

• Je kunt de eigenschappen van een vrij tabblad wijzigen door het tabblad te selecteren en vervolgens op de knop Eigenschappen te klikken. De eigenschappen van standaardtabbladen kun je niet wijzigen.
  • De vrije tabbladen zijn niet automatisch voor iedereen zichtbaar. Je moet gebruikers eerst autoriseren voor het nieuwe tabblad.

Process

Vrije inrichting