Onderdeel uit bestaande pagina toevoegen aan portalpagina

Je kunt op een pagina een overzicht, weergave of integratie pagina toevoegen. Dit doe je door een onderdeel van een bestaande pagina toe te voegen.

Onderdeel van bestaande pagina toevoegen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Selecteer de pagina die je wilt bewerken (of voeg eerst een nieuwe pagina toe).
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Indeling.
  5. Klik op: Pagina-onderdeel toevoegen / Onderdeel uit bestaande pagina.

6. Vul eventueel een titel in.
  7. Vink Kader en titel van onderdeel tonen aan als je deze gegevens wilt tonen.

Je krijgt dan een rand om het onderdeel en een titel boven het onderdeel.

8. Selecteer het type pagina waarvan je een onderdeel wilt tonen.
  9. Selecteer de pagina die je wilt tonen.
  10. Selecteer het onderdeel.
  11. Klik op: Aanmaken.

Voeg eventueel nog een onderdeel toe. Je kunt deze onderdelen bijvoorbeeld groeperen.

12. Klik op: Concept publiceren.

Direct naar

1. Content op InSite en OutSite
  2. Portalpagina toevoegen en indelen
  3. Tekst met opmaak toevoegen
  4. CMS-editor
  5. Afbeelding toevoegen
  6. Eigen knop toevoegen
  7. Video
  8. Banner
  9. Fotogalerij
  10. Groeperen van paginaonderdelen
  11. Onderdeel uit bestaande pagina
  12. Standaardonderdeel invoegen

Process

Portalpagina Beheerder

Work area

InSite/OutSite