Afbeelding (met hyperlink) op portalpagina plaatsen

Je plaatst een afbeelding op een portalpagina. Je kunt een afbeelding als knop (hyperlink) gebruiken, door de afbeelding te koppelen aan een interne pagina of een URL. Als je een afbeelding in een tekstvak of document wilt opnemen, gebruik je een andere procedure.

Afbeelding op pagina plaatsen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open de pagina waaraan je een afbeelding wilt toevoegen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Indeling.
  5. Klik op: Pagina-onderdeel toevoegen / Afbeelding.

6. Vul eventueel een Titel in voor de afbeelding.
  7. Vink Kader en titel van onderdeel tonen aan de titel op de pagina getoond moet worden.

Als je de afbeelding in een mediagalerij opneemt, kun je de afbeelding makkelijk hergebruiken op andere pagina's van de site.

8. Als je de afbeelding als zodanig op de pagina wilt plaatsen, ben je klaar. Wijzig eventueel de marges en klik op Aanmaken.

Als je de afbeelding wilt gebruiken als knop/hyperlink, selecteer je de pagina (van de huidige site) of je vult een externe URL in.

9.  Geef aan of je de gekoppelde pagina in het Huidig venster of in een Nieuw venster wilt openen.

10. Klik op: Aanmaken.
  11. Sleep de afbeelding naar de juiste plek op de pagina.

Direct naar

1. Content op InSite en OutSite
  2. Portalpagina toevoegen en indelen
  3. Tekst met opmaak toevoegen
  4. CMS-editor
  5. Afbeelding toevoegen
  6. Eigen knop toevoegen
  7. Video
  8. Banner
  9. Fotogalerij
  10. Groeperen van paginaonderdelen
  11. Onderdeel uit bestaande pagina
  12. Standaardonderdeel invoegen

Process

Portalpagina Beheerder

Work area

InSite/OutSite