Tekst met opmaak op portalpagina plaatsen

Je kunt een tekstvak op een portalpagina plaatsen en de tekst opmaken, zoals in een tekstverwerker.

Een andere manier om tekst te publiceren op een site is door het publiceren van een Document (dit wordt een zelfstandige pagina).

Tekst met opmaak toevoegen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Voeg en portalpagina toe of bewerk een bestaande portalpagina.
  3. Klik op: Indeling.
  4. Klik op: Pagina-onderdeel toevoegen / Tekst met opmaak.

Het tekstvak wordt ingevoegd.

5. Klik op: Inhoud.

6. Klik in het tekstblok.

Je kunt nu de tekst bewerken met de CMS Editor en de lay-out aanpassen.

Direct naar

1. Content op InSite en OutSite
  2. Portalpagina toevoegen en indelen
  3. Tekst met opmaak toevoegen
  4. CMS-editor
  5. Afbeelding toevoegen
  6. Eigen knop toevoegen
  7. Video
  8. Banner
  9. Fotogalerij
  10. Groeperen van paginaonderdelen
  11. Onderdeel uit bestaande pagina
  12. Standaardonderdeel invoegen