Controle dubbele invoer organisatie of persoon

Profit controleert op dubbele invoer tijdens het toevoegen van organisaties. Als er al een organisatie met dezelfde naam of hetzelfde adres in de database voorkomt, verschijnt een melding.

Handel deze melding als volgt af:

• Nieuwe organisatie: de organisatie wordt nu direct toegevoegd, zonder verder controle. Let op: je riskeert een dubbele invoer!
  • Resultaten weergeven: Er verschijnt een nieuwe weergave met mogelijk overeenkomende organisaties. Controleer of de organisatie die je probeert aan te maken al bestaat.
    • Zie je de organisatie die je wilde invoeren in deze weergave? Klik op Annuleren.
    • Klik in de 'Organisatie toevoegen-wizard' nogmaals op Annuleren.
  • Annuleren: Je keert terug naar het invoerscherm.

Direct naar

1. Organisatie
  2. Organisatie aanmaken (Profit Windows)
  3. Organisatie aanmaken (InSite)
  4. Organisatie wijzigen (InSite)
  5. Controle dubbele invoer organisatie toevoegen
  6. Organisatie omzetten naar verkooprelatie
  7. Organisatie blokkeren
  8. Bedrijfsinformatie raadplegen via Company.info
  9. Bedrijfsinformatie raadplegen via Graydon

Process

Organisatie

Work area

CRM