Dossieritem vastleggen op factuurniveau

Je kunt een dossieritem toevoegen en dit koppelen aan een specifiek factuurnummer, bijvoorbeeld om een betalings- of leveringafspraak vast te leggen.

Deze beschrijving geldt voor zowel debiteuren als crediteuren.

Per debiteur:

1. Ga naar: Financieel / Debiteur / Debiteur.
  2. Selecteer de debiteur
  3. Klik op de actie: Dossieritem(s).

De debiteur wordt automatisch geselecteerd, selecteer eventueel een contactpersoon.

In de volgende stap kun je een factuurnummer selecteren, als dit is toegestaan in de instelling van het type dossieritem.

Per factuur:

1. Ga naar:
    • Financieel / Debiteur / Overzicht / Openstaande posten
    • Financieel / Debiteur / Debiteur, tabblad Openstaande posten.
  2. Selecteer de factuur.
  3. Klik op: Acties / Dossieritem(s).
  4. Selecteer het type dossieritem. Je kunt alleen typen selecteren waarbij een bestemming met een factuur toegestaan is.
  5. De debiteur wordt automatisch geselecteerd, selecteer eventueel een contactpersoon.
  6. In de volgende stap zie je dat het factuurnummer automatisch geselecteerd is.

Direct naar

1. Debiteurenbewaking
  2. Status debiteurenbewaking' instellen of raadplegen
  3. Betalingsgedrag raadplegen
  4. Kredietlimiet instellen of raadplegen
  5. Openstaande posten raadplegen
  6. Openstaande posten debiteur met G-rekening
  7. Saldilijst raadplegen
  8. Ouderdomsanalyse raadplegen
  9. Dossieritem vastleggen
  10. Facturen raadplegen
  11. Debiteurenkaart raadplegen
  12. Financiële omzet per debiteur raadplegen
  13. Historisch overzicht debiteuren