Organisatie toevoegen op basis van invulformulier

Als je een invulformulier verwerkt van een nieuwe organisatie kun je de organisatie direct toevoegen in Profit CRM.

Als een nieuwe organisatie een invulformulier invult op de site kun je bij het verwerken van de aanvraag deze organisatie direct toevoegen als nieuwe organisatie of matchen aan een bestaande organisatie.

Organisatie toevoegen op basis van invulformulier:

1. Open de site.
  2. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Ga naar: Mijn taken.
  4. Open het dossieritem van het invulformulier.
  5. Klik op de actie: Verwerken gegevens invulformulier.
  6. Klik op de actie: Nieuwe organisatie.

Je opent nu de wizard Aanmaken organisatie. De gegevens die de organisatie heeft ingevuld op het invulformulier zijn overgenomen in de wizard.

7. Vul de overige velden in.
  8. Klik op: Aanmaken.

Na het toevoegen open je direct de eigenschappen van de toegevoegde organisatie. Je kunt nu de gegevens aanvullen.

Direct naar

1. Invulformulieren
  2. Invulformulier inrichten
  3. Invulformulier toevoegen
  4. Ingevulde formulieren raadplegen
  5. Filteren op invulformulieren
  6. Matchen persoon / organisatie
  7. Anonieme deelnemer direct inschrijven voor cursus
  8. Default website raadplegen voor gebruiker bij meerdere sites
  9. Ingevulde invulformulieren verwijderen