InSite omzetten naar een andere taal

Je zet een bestaande site om naar een andere taal. Daarna moet de site opnieuw worden gepubliceerd. Voor onderdelen die niet automatisch worden vertaald, moet je zelf vertalingen toevoegen.

Site omzetten naar een andere taal:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
  2. Open de eigenschappen van de site.
  3. Ga naar het tabblad:Algemeen.
  4. Selecteer een taal bij Taal.

Als je geen taal selecteert, wordt de site gepubliceerd in de standaardtaal.

Je kunt de site publiceren (tabblad Publiceren) als zijnde onder constructie. Bezoekers van de site krijgen automatisch de melding dat de site in onderhoud is.

Als je rechten hebt op sitebeheer kun je de site toch benaderen door '/admin' achter de URL te zetten. Hiermee start je automatisch het sitebeheer van de site op en kun je de site onderhouden.

5. Klik op: Opslaan en sluiten.

De site wordt gepubliceerd, dit kan enige tijd in beslag nemen. Je kunt de actuele status raadplegen door de weergave te verversen met F5.

Direct naar

1. InSite of OutSite vertalen
  2. Site in een andere taal toevoegen
  3. InSite omzetten naar een andere taal
  4. Onderdelen van een site vertalen
  5. Hoofdsite per taal vastleggen
  6. Site vertalen met Google Translate
  7. Taalrestrictie op InSite-pagina vastleggen