InSite omzetten naar een andere taal

Je zet een bestaande site om naar een andere taal. Daarna moet de site opnieuw worden gepubliceerd. Voor onderdelen die niet automatisch worden vertaald, moet je zelf vertalingen toevoegen.

Site omzetten naar een andere taal:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
  2. Open de eigenschappen van de site.
  3. Selecteer een taal bij Taal.

Als je geen taal selecteert, wordt de site gepubliceerd in de standaardtaal.

Je kunt de site publiceren als zijnde onder constructie. Bezoekers van de site krijgen automatisch de melding dat de site in onderhoud is.

Als je rechten hebt op sitebeheer kun je de site toch benaderen door '/admin' achter de URL te zetten. Hiermee start je automatisch het sitebeheer van de site op en kun je de site onderhouden.

Nadat je alle vertalingen hebt gecontroleerd en toegevoegd, vink je in de eigenschappen van de site het veld Website publiceren als 'onder constructie' uit.

4. Klik op: Voltooien.

De site wordt gepubliceerd, dit kan enige tijd in beslag nemen. Je kunt de actuele status raadplegen door de weergave te verversen met F5.

Direct naar

1. InSite of OutSite vertalen
  2. Site in een andere taal toevoegen
  3. InSite omzetten naar een andere taal
  4. Onderdelen van een site vertalen
  5. Site vertalen met Google Translate
  6. Hoofdsite per taal vastleggen
  7. Taalrestrictie op InSite-pagina vastleggen

Process

Beheerder

Work area

InSite/OutSite