InSite Hoofdsite instellen

Als je beschikt over meerdere InSite-sites moet je aangeven wat de hoofdsite is. Bij e-mailberichten waarin verwezen wordt naar een InSite-site, wordt de url van de hoofdsite gebruikt. Dit is ook nodig als je slechts één site gebruikt.

Je kunt een InSite in meerdere talen publiceren. Hierdoor ontstaan aparte sites, waarbij elke site een aparte URL heeft. Je moet per taal de hoofdsite opgeven.

Hoofdsite instellen:

1. Ga naar: Algemeen / Omgeving / Beheer / Eigenschappen.
  2. Ga naar het tabblad: Algemeen.
  3. Selecteer de juiste site bij InSite hoofdsite.

Als de licentie meerdere talen bevat, kun je per taal een hoofdsite vastleggen. Je koppelt een InSite-site voor de basistaal en je koppelt sites voor de overige talen.

• Als je één InSite hebt, selecteer je deze in InSite hoofdsite (basistaal). Het is altijd verplicht hier een site te koppelen. Als je één site heeft en deze heeft een andere taal dan de basistaal, moet je deze toch hier koppelen.
    • Als je meerdere InSites hebt, selecteer je de hoofdsite in InSite hoofdsite (basistaal).
    • Als je meerdere InSites in verschillende talen hebt, selecteer je de hoofdsite InSite hoofdsite (basistaal). Daarnaast selecteer je voor de andere talen een hoofdsite.

4. Klik op: Opslaan en sluiten.