Site vertalen met Google Translate

Vertaal je site naar alle talen die in Google Translate beschikbaar zijn. Je site krijgt op elke pagina een vertaalknop op een vaste plaats (je kunt niet zelf bepalen waar de knop wordt geplaatst) De vertaalknop staat alleen op de desktop weergave, niet op de mobiele weergave.

Let op:

Houdt er rekening mee dat alle informatie op de te vertalen pagina naar Google Translate verstuurd wordt, inclusief privacy-gevoelige informatie.

Google Translate toevoegen aan een site:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
  2. Open de eigenschappen van de site, tabblad Google.
  3. Vink Toon Google Translate aan.

4. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. InSite of OutSite vertalen
  2. Site in een andere taal toevoegen
  3. InSite omzetten naar een andere taal
  4. Onderdelen van een site vertalen
  5. Hoofdsite per taal vastleggen
  6. Site vertalen met Google Translate
  7. Taalrestrictie op InSite-pagina vastleggen