Bijlage toestaan bij invulformulier

Aan een ingevuld formulier kan een bijlage toegevoegd worden. Dit kun je toestaan of zelfs verplicht maken.

Met een bijlage kan een bezoeker snel en makkelijk informatie toevoegen, zoals afbeeldingen, Office-documenten of pdf-bestanden.

Of een bijlage toegevoegd kan worden bij het invulformulier stel je in bij het type dossieritem en in het invulformulier.

De maximale bestandsgrootte en de mogelijke bestandstypen voor een bijlage zijn bij het invulformulier hetzelfde als bij de bijlage bij een dossieritem.

Raadpleeg/stel het type dossieritem in:

Bij het type dossieritem moeten de velden Beschikbaar voor invulformulieren en Bestand koppelen aan staan.

Controleer het gekoppelde type dossieritem.

Bijlage toevoegen aan invulformulier toestaan/verplicht maken:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Invulformulier / Invulformulier.
  2. Open de eigenschappen van het invulformulier.
  3. Ga naar het tabblad: Algemeen.
  4. Vink Dossieritem insturen bij verzenden formulier aan.
  5. Selecteer bij Type dossieritem het type dossieritem waarbij het mogelijk is een bestand te koppelen.

Als het mogelijk is een bestand te koppelen, kun je het veld Bijlage wijzigen.

6. Selecteer Mogelijk bij invulformulier of Verplicht bij invulformulier bij Bijlage. Een bijlage is in eerste instantie niet toegestaan.
  7. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Invulformulier toevoegen
  2. Registratieformulier toevoegen
  3. Inschrijfformulier toevoegen
  4. Persoonsgegevens overnemen of invullen
  5. Invulformulier automatisch meerdere keren vullen in één sessie
  6. Velden toevoegen aan invulformulier
  7. Bijlage toestaan bij invulformulier
  8. Anonieme deelnemer direct inschrijven voor cursus