YouTube embedden op een site

Je kunt een YouTube channel toevoegen aan de pagina. Dit is geen link naar een filmpje maar een link naar een YouTube-kanaal zoals AFASVideo.

Plug-in op een portal pagina plaatsen:

Let op:

Hieronder staan de stappen voor een portalpagina. Je kunt een plug-in echter ook via de CMS Editor opnemen in een tekstblok of een document.

1. Open de site en bewerk de pagina.
  2.  Klik op: Plug-ins / Video / Youtube channel
  3. Vul de naam van het Youtube-kanaal in.

Bijvoorbeeld AFASVideo of AFASTV (dus niet de volledige URL).

4. Vul de Breedte en de Hoogte in voor het onderdeel.

De hoogte en de breedte zijn afhankelijk van de instellingen van de plug-in. Wij kunnen deze niet voor je bepalen. Als je bij de plug-in een hoogte instelt van 450 px, dan moet je dat hier ook opgeven. Als je dan in de site een hoogte opgeeft van 300 px wordt de plug-in afgekapt.

5. Klik op: Aanmaken.
  6. Klik op: Concept publiceren.

Direct naar

1. Plug-ins InSite en OutSite
  2. Plugins aanpassen
  3. CheckMarket enquete
  4. Classmarker
  5. Company.info
  6. Crowdsignal (Polldaddy)
  7. Disqus
  8. Facebook
  9. Flickr
  10. Goodreads
  11. Github Gist
  12. Google Maps en Google route
  13. Instagram
  14. LinkedIn
  15. Klantenvertellen
  16. Microsoft Stream-opname
  17. Pinterest
  18. Readspeaker
  19. SlideShare
  20. Soundcloud
  21. Spotify
  22. TED Talk
  23. Tumblr
  24. Trustpilot
  25. X (Twitter)
  26. Vimeo
  27. Youtube-channel
  28. Zopim Chat