Goodreads embedden op een site

Goodreads is een online community waar je kunt bijhouden wat je leest of gelezen hebt en je boeken kunt recenseren. Met deze plug-in deel je de boekenlijst van een Goodreader in de vorm van een boekenkast (bookshelf) of of lijst (grid).

Nieuw in Profit 14

HTML-blok maken:

1. Ga naar Goodreads.com en log in.
  2. Klik op Account settings, tab Widgets.
  3. Ga naar Custom Widget (=bookshelf) of Grid Widget.
  4. Pas de instellingen aan en kopieer het HTML-blok.

Plug-in op een portal pagina plaatsen:

Let op:

Hieronder staan de stappen voor een portalpagina. Je kunt een plug-in echter ook via de CMS Editor opnemen in een tekstblok of een document.

1. Open de site en bewerk de pagina.
  2. Klik op: Plug-ins / Overige / Goodreads Grid of Goodreads Bookshelf.
  3. Plak de URL in het veld Html-blok.
  4. Klik op: Aanmaken.

Direct naar

1. Plug-ins InSite en OutSite
  2. Plugins aanpassen
  3. Plugins verwijderen

Process

Plug-in

Work area

InSite/OutSite