Plug-ins aanpassen

Je kunt de toegevoegde (en gepubliceerde) plug-ins aanpassen.

Na het publiceren van aangemaakte plug-ins kan het voorkomen dat plug-ins overlappen met andere plug-ins of pagina-onderdelen. Dit komt omdat de plug-ins een vaste omvang hebben en niet groter of kleiner kunnen worden gepresenteerd. Je kunt dit oplossen door de marges in de eigenschappen van de plug-ins op te geven zodat de pagina-onderdelen elkaar niet overlappen.

Plug-in aanpassen op een portalpagina:

1. Open de portalpagina.
  2. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  3. Klik op: Indeling.
  4. Klik op de plug-in en open de eigenschappen.
  5. Wijzig de eigenschappen en publiceer de pagina.

Plug-in aanpassen in de CMS Editor:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2.  Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  3. Klik op de plug-in die je aan wilt passen en open de eigenschappen:

Ins_Icoontjes CMS Editor (130)

Direct naar

1. Plug-ins InSite en OutSite
  2. Plugins aanpassen

Process

Plug-in

Work area

InSite/OutSite