Invulformulier via workflow verwerken in InSite

Als aan een dossieritem een invulformulier is gekoppeld, dan worden in de eigenschappen van het dossieritem in het onderdeel Algemeen alle velden van dat invulformulier toegevoegd met de waarde zoals die door de bezoeker is ingevuld. Je kunt deze gegevens niet aanpassen.

Verwerken gegevens invulformulier InSite:

1. Ga naar: InSite.
  2. Ga naar: Mijn taken.
  3. Open de eigenschappen van het dossieritem waaraan een invulformulier is gekoppeld.
  4. Klik op de actie: Verwerken gegevens uit invulformulier.
  5. Afhankelijk van de inhoud van het invulformulier kun je nu kiezen uit:
    • Matchen persoon: als minimaal de achternaam van de persoon is ingevuld. Je kunt het veld Niet koppelen, maar nieuwe persoon aanmaken aanvinken maar dan wordt de inhoud van het veld Koppelen aan bestaand persoon verwijderd; als je dan op OK klikt voegt Profit een nieuwe persoon toe.
    • Matchen organisatie: als minimaal de naam van de organisatie is ingevuld. Je kunt het veld Niet koppelen, maar nieuwe persoon aanmaken aanvinken maar dan wordt de inhoud van het veld Koppelen aan bestaande organisatie verwijderd.
  6. Klik op: OK.

Afhankelijk van jouw keuze wordt nu de persoon, organisatie en/of contactpersoon gekoppeld aan het invulformulier. Als je zowel een persoon als een organisatie hebt gekoppeld, wordt automatisch de contactpersoon verwerkt.

Zie ook

Direct naar

1. Invulformulieren
  2. Invulformulier inrichten
  3. Invulformulier toevoegen
  4. Ingevulde formulieren raadplegen
  5. Filteren op invulformulieren
  6. Matchen persoon / organisatie
  7. Anonieme deelnemer direct inschrijven voor cursus
  8. Default website raadplegen voor gebruiker bij meerdere sites
  9. Ingevulde invulformulieren verwijderen