Er zijn geen gebruikers voor de vervolgtaak workflow

Bij het insturen van een workflow kan de volgende melding verschijnen: Er zijn geen gebruikers voor de vervolgtaak.

Mogelijke oorzaken:

1. De workflow is alleen opgeslagen en nog niet gepubliceerd!
  2. De gebruiker die het dossieritem moet ontvangen (de volgende stap in de workflow of de instuurder) is binnen de autorisatie geblokkeerd. Hierdoor kan het dossieritem zijn weg binnen de workflow niet vervolgen.
  3. De gebruiker die in de groep voor de vervolgtaak zit, is niet gekoppeld aan een medewerker (en vice versa)
  4. Er is geen gebruiker of groep geselecteerd als bestemming in de workflow voor de vervolgtaak.

Oplossingen per oorzaak:

1. Je kunt deze melding als volgt oplossen:
    1. Controleer via de Workflow bij welke gebruiker (bestemming) het dossieritem terecht hoort te komen.

Meer informatie: bestemming van een taak controleren.

2. Ga naar: de Autorisatie tool en deblokkeer de gebruiker.
    3. Log in met deze gebruiker en handel het dossieritem af.
  2. Koppel een medewerker aan de gebruiker.

Meer informatie: Medewerker koppelen aan gebruiker.

3. Ga naar: de workflow:
    1. Ga naar: CRM / Dossier / Inrichting / Type dossieritem.
    2. Open de eigenschappen van het type dossieritem
    3. Ga naar het tabblad: Workflows.
    4. Open de eigenschappen van de workflow
    5. Selecteer de taak.
    6. Vul een gebruiker of een gebruikersgroep bij Taak bestemd voor.
    7. Publiceer de workflow.

Direct naar

1. Workflow
  2. Geen ervaring? Begin met Workflow inrichten in vogelvlucht!
  3. Sturing van workflows
  4. Workflow bouwen
  5. Workflow onderhouden

Process

Workflow

Work area

InSite/OutSite