Extra omschrijving artikel op factuur

Als je de Extra omschrijving van het artikel wilt laten afdrukken, moet je de factuurlay-out aanpassen.

Extra omschrijving artikel afdrukken op factuur:

1. Ga naar:  Ordermanagement / Uitvoer / Beheer / Rapport.
  2. Open de eigenschappen van het rapport van de factuur.
  3. Klik op: Aanpassen (links onderin het scherm).
  4. Klik op: Volgende
  5. Schakel Alle beschikbare koppelingen weergeven in.

6. Ga naar: Verkoopfactuurregels / Algemeen / Itemcode / Item / Algemeen.
  7. Zoek Extra omschrijving op.
  8. Dubbelklik erop en geef eventueel een andere omschrijving aan dit veld.
  9. Klik drie keer op Volgende.
  10. Klik op: Voltooien
  11. Zoek Extra omschrijving op aan de linkerkant van het scherm.
  12. Versleep het veld naar de juiste positie in de Detailsectie.

Let op:

Als je dit veld niet in de Detailsectie plaatst wordt de Extra omschrijving niet correct afgedrukt.

13. Sluit het Rapport beheer en sla de wijzigen op.
  14. Maak een nieuwe factuur aan en controleer of de Extra omschrijving orrect afgedrukt wordt.

Direct naar

1. Verkoopfacturen inrichten
  2. Inrichting
  3. Nummering voor verkoopfacturen instellen
  4. Dagboeken voor credit facturering instellen voor integratie met Financieel
  5. Afwijkend afleveradres op factuur
  6. Factureren aan afwijkende verkooprelatie/debiteur
  7. Vrije velden voor ordermanagement facturering toevoegen
  8. Extra omschrijving artikel op factuur
  9. Facturen verzamelen binnen Ordermanagement inrichten