Factuur handmatig afdrukken

Je kunt rapporten (offertes, orders, facturen, etc.) selecteren in de weergave en afdrukken op papier.

Je kunt dit doen via de actie Afdrukken.

Sneller is het om via de actie Output massaal te verstrekken. Profit controleert dan zelf wat de verkooprelatie prefereert: afdrukken of e-mailen.

Na het uitvoeren van de acties E-mailen en Afdrukken zet Profit de status van het verstrekte rapport alleen op Volledig verwerkt als dat ook de verstrekkingswijze is van de verkooprelatie. Profit kijkt hierbij eerst naar de verstrekkingswijze voor facturen op het tabblad Digitaal. Als daar geen verstrekkingswijze is ingesteld, kijkt Profit naar de verstrekkingswijze op tabblad Algemeen. Als je gekozen hebt voor de actie Output wordt de status van de facturen altijd op Volledig verwerkt gezet.

Factuur handmatig afdrukken via de actie Afdrukken:

1. Ga naar:
    • Ordermanagement / Verkoopproces / Factuur
    • Abonnementen / Facturering / Pro forma facturen.
    • Projecten / Facturering / Facturen
    • CRM / Cursusmanagement / Facturering / Facturen
  2. Selecteer de factuur/facturen in de weergave die je wilt afdrukken:
    1. Klik op: Regels selectie tonen (Ctrl+S).

2. Vink de regels één voor één aan (of klik op Ctrl+A om alle regels in één keer te selecteren).
  3. Klik op de actie: Afdrukken.

Je ziet vervolgens het afdrukvoorbeeld.

4. Controleer de afdrukken op het scherm.

Zie ook:

1. Balie-/directfactuur handmatig afdrukken

Direct naar

1. Factuur via e-mail of afdruk verstrekken aan verkooprelatie
  2. E-mailen en afdrukken van o.a. facturen inrichten
  3. E-factuur inrichten (verkoop)
  4. Verkoopfacturen automatisch genereren
  5. Facturen massaal verstrekken via e-mailen/afdrukken
  6. Facturen massaal afwijkend verstrekken
  7. Pdf-factuur handmatig eenmaal e-mailen
  8. Controleren verzonden e-mailberichten
  9. Factuur handmatig afdrukken