In- en uitloggen op de klantportal

Je logt in op de Klantportal van de AFAS website met je e-mailadres en wachtwoord.

AFAS verzendt om veiligheidsredenen nooit wachtwoorden aan derden en zal deze ook nooit aan je vragen.

Je kunt toegang krijgen tot de AFAS Klantportal onder twee voorwaarden:

• Je beheerder heeft je gegevens vastgelegd in de AFAS Klantportal.
  • Je huidige e-mailadres is vastgelegd in de AFAS Klantportal.

Als je niet bekend bent als contactpersoon, dan kan je beheerder je toevoegen.

Let op:

Het wachtwoord van de Klantportal is het wachtwoord bij AFAS. Dit is een ander wachtwoord dan het wachtwoord om in te loggen op een omgeving in AFAS Online.

Als je niet weet wie de beheerder is of als er nog geen beheerder is aangewezen, stuur je een e-mail naar webmaster@afas.nl. Geef in dit bericht naam en bedrijfsnaam op.

Inloggen op de AFAS Klantportal:

1. Ga naar: www.afas.nl.
  2. Klik op: inloggen klantportal.

Str_Inloggen op de klantportal

3. Je e-mailadres is je gebruikersnaam.

Inloggen bij meerdere organisaties:

Als je e-mailadres bij meerdere organisaties bekend is, selecteer je na het inloggen de gewenste organisatie. Als je al ingelogd bent, klik eerst op de naam (rechtsboven). Klik dan op Organisatie kiezen.

Uitloggen:

1. Klik op: de naam (rechtsboven).

Str_Klantportal menu Uitloggen

2. Klik op: Uitloggen.

Direct naar

1. AFAS Klantportal
  2. In- en uitloggen op de klantportal
  3. Eigen gegevens beheren
  4. Cursus boeken bij AFAS
  5. Beheerder Klantportal
  6. De organisatie
  7. AFAS Consultancy
  8. Contactpersonen
  9. Releasenotes bij een Versie raadplegen
  10. AFAS Support Center
  11. AFAS Status raadplegen
  12. Certificeringen

Process

AFAS