Rapportages C/F-module

In dit onderdeel van de C/F-module kun je diverse bijlagen (rapportages) genereren die van belang zijn voor een tussentijds overzicht op papier of ten behoeve van de uiteindelijk aangifte.

Je kunt altijd rapportages aanmaken. Het onderdeel Rapportage start je door aan de linkerkant van het scherm in de C/F module te kiezen voor Rapportage. Als je op Rapportage klikt worden eerst de aangiftegegevens opgeslagen. Daarna zie je een overzicht van de beschikbare rapportages.

Direct naar

1. Commercieel/Fiscaal uitwerken IB
  2. Opstarten C/F-module
  3. Commerciƫle balans / resultatenrekening
  4. Import C/F IB
  5. RGS brugstaat IB
  6. Overnemen C/F gegevens IB
  7. Verloop van het kapitaal
  8. Afwijking commercieel / fiscaal
  9. Herverdeling fiscaal vermogen
  10. Fiscale balans / resultatenrekening
  11. Rapportages C/F-module
  12. Samenwerkingsverband
  13. Aangifte met alleen fiscale cijfers