Organisatieadviseur tonen

Je kunt instellen dat op OutSite een afbeelding wordt getoond van de Organisatieadviseur die het aanspreekpunt is van de Cliënt. Je legt de Organisatieadviseur vast bij de Verkooprelatie/debiteur die gekoppeld is aan de Cliënt. Als bij de Organisatieadviseur een afbeelding is ingesteld en de sitebeheerder de functionaliteit heeft geactiveerd op de portal, ziet de klant op de (accountancy)portal een foto van de adviseur die zijn aanspreekpunt is.

Organisatieadviseur instellen:

Je kunt bij elke Verkooprelatie/debiteur een organisatieadviseur vastleggen. De Organisatieadviseur is het aanspreekpunt voor de klant.

1. Ga naar: CRM /Organisatie/persoon / Verkooprelatie.
  2. Open de eigenschappen van de verkooprelatie.
  3. Ga naar het tabblad: Accountancy verantw.heden.
  4. Selecteer een waarde bij Relatiebeheerder.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.

Afbeelding bij organisatieadviseur instellen:

Bij de aan de gebruiker gekoppelde persoon die je geselecteerd hebt in het veld Relatiebeheerder moet een afbeelding ingesteld zijn. Als er van een gebruiker geen foto beschikbaar is wordt er op OutSite geen Organisatieadviseur getoond.

1. Ga naar: CRM / Organisatie/persoon / Organisatie/persoon.
  2. Klik op de naam van de huidige weergave en selecteer de gewenste weergave: Personen.
  3. Open de eigenschappen van de persoon die geselecteerd is in het veld Relatiebeheerder (zie stappen hierboven).
  4. Ga naar het tabblad: Foto.
  5. Controleer of er een foto is vastgelegd bij deze persoon.

Organisatieadviseur tonen:

De foto van de Organisatieadviseur wordt pas getoond op OutSite als de sitebeheerder de functionaliteit op de portal heeft geactiveerd.

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Ga naar het tabblad: Site. Klik op: Eigenschappen.
  3. Ga naar tabblad Algemeen en vink onder Overig Organisatieadviseur aan.
  4. Klik op: Aanpassen.
  5. Klik op: OK.

Na het aanvinken van de optie Organisatieadviseur wordt aan de rechterkant van iedere pagina het onderdeel 'Uw adviseur' getoond. Bij dit onderdeel wordt de afbeelding van de ingestelde Relatiebeheerder en de naam getoond. Het onderdeel wordt automatisch op een pagina van de OutSite site getoond op voorwaarde dat bij de instelling van die pagina de Lay-out ingesteld is op de waarde Standaard óf Maximale hoogte. Bij andere lay-out instellingen van de pagina wordt het onderdeel 'Uw adviseur' niet getoond. Je stelt de Lay-out in bij de pagina eigenschappen.

OutSite gebruiker is Contactpersoon

Als de Relatiebeheerder is ingesteld en de functionaliteit door de sitebeheerder op de portal is geactiveerd, ziet de klant na het inloggen op de (accountancy)portal een foto van de Organisatieadviseur die zijn aanspreekpunt is.

Let op:

de ingelogde OutSite gebruiker moet Contactpersoon zijn bij de Verkooprelatie waarbij het veld Relatiebeheerder gevuld is. Alleen als aan deze voorwaarde wordt voldaan zal de adviseur van de gekoppelde verkooprelatie getoond worden in OutSite.

Bij een Cliënt IB die gekoppeld is aan een verkooprelatie maar niet als contactpersoon is ingesteld, zal in OutSite dus géén organisatieadviseur getoond worden.

Direct naar

1. Aangifte IB/Vpb via accountancyportal inrichten
  2. Fiscaal rapport automatisch opslaan in dossier
  3. Akkoorddocumenten instellen
  4. Kenmerkcombinatie toevoegen bij rapport
  5. Aangifte accorderen via portal
  6. Ander type dossieritem extern vastleggen
  7. Organisatieadviseur tonen