Aangiftegegevens toevoegen aan fiscaal rapport

Je kunt aangiftegegevens in een ontkoppelde sectie of in een leeg rapport toevoegen. In het kader Aangiftegegevens op het tabblad Profit Fiscaal IB beschik je over alle aangiftegegevens van de aangifte IB.

Aangiftegegevens toevoegen aan rapportage:

1. Ga naar: Fiscaal / Uitvoer / Beheer / Fiscaal rapport.
  2. Selecteer het rapport waarvan je een kopie wilt maken.
  3. Klik op: Meer acties / Kopiëren.
  4. Vul de omschrijving in.
  5. Klik op: Voltooien.

Je opent het rapport. Dit kan op één van de volgende manieren:

Document wordt automatisch geopend

Document handmatig openen via InSite

Document handmatig openen via Profit

6. Als je aan de linkerkant van het scherm geen Navigatievenster hebt, open je het tabblad Beeld en vink je Navigatievenster aan.
  7.  Ga naar: de sectie die je wilt ontkoppelen of verwijderen
  8. Ga naar het tabblad: Profit Fiscaal IB.
  9. Klik op: Ontkoppelen of Verwijderen.
  10. Klik op: OK.
  11. Ga naar: het aangiftegegeven dat je wilt toevoegen.

Het aangiftegegeven wordt op de plek van de cursor toegevoegd aan het rapport. Standaard wordt ook de veldomschrijving toegevoegd. Als je dit niet wilt klik je op de knop Veldomschrijving. Nu wordt bij het toevoegen alleen de veldcode toegevoegd.

Je kunt de veldcode door middel van Tabs en/of spaties verplaatsen naar de juiste plaats.

Let op:

Soms werkt de instelling 'Veldomschrijving' niet goed. Je kunt dan het veld 'Veldomschrijving' uitvinken en daarna weer aanvinken. Nu lukt het wel om gegevens toe te voegen.

12. Sla het rapport op.

Direct naar

1. Fiscale standaardrapportage aanpassen
  2. Sectie ontkoppelen in fiscaal rapport
  3. Stamgegevens toevoegen aan fiscaal rapport
  4. Aangiftegegevens toevoegen aan fiscaal rapport
  5. Sectie verwijderen in fiscaal rapport
  6. Ontkoppelde of verwijderde sectie weer toevoegen in fiscaal rapport
  7. Bladwissel toevoegen aan fiscaal rapport