Ontkoppelde of verwijderde sectie weer toevoegen in fiscaal rapport

Je kunt een ontkoppelde of verwijderde sectie weer toevoegen aan het rapport. Als je dan op Bijwerken klikt wordt deze sectie ook weer bijgewerkt.

Ontkoppelde of verwijderde sectie weer toevoegen:

1. Ga naar: Fiscaal / Uitvoer / Beheer / Fiscaal rapport.
  2. Selecteer het rapport waarvan je een kopie wilt maken.
  3. Klik op: Meer acties / Kopiëren.
  4. Vul de omschrijving in.
  5. Klik op: Voltooien.

Je opent het rapport. Dit kan op één van de volgende manieren:

Document wordt automatisch geopend

Document handmatig openen via InSite

Document handmatig openen via Profit

6. Als je aan de linkerkant van het scherm geen Navigatievenster hebt, open je het tabblad Beeld en vink je Navigatievenster aan.
  7. Plaats de cursor op de plek waar je de sectie wilt toevoegen.

In dit voorbeeld voeg je het onderdeel Belastbaar inkomen BOX 2 weer toe.

8. Ga naar het tabblad: Profit Fiscaal IB.
  9. Selecteer de AFAS sectie die je wilt invoegen.

Na het invoegen van de AFAS sectie verwijder je de tekst van de eerder ontkoppelde sectie. Je verwijdert hiermee de eigen aanpassingen.

10. Klik op: Opslaan.

In een eigen rapport kun je secties verwijderen en deze weer toevoegen. Je kunt de secties zowel op hoofd- als subniveau toevoegen.

Sectie op hoofdniveau toevoegen

Als je een sectie op hoofdniveau toevoegt kun je alleen het volledige niveau ontkoppelen.

1. Open het rapport.
  2. Plaats de cursor op de plek waar je de sectie wilt toevoegen.
  3. Ga naar het tabblad: Profit Fiscaal IB.
  4. Klik in het lint op de sectie die je wilt toevoegen:

Ins_Sectie toevoegen (10)

Deze sectie wordt dan toegevoegd:

Tax_Sectie toevoegen (20)

Sectie op subniveau toevoegen:

Als je een sectie op subniveau toevoegt kun je specifieke gegevens ontkoppelen zodat je de overige hoofd- en subsecties nog kunt bijwerken.

1. Open het rapport.
  2. Plaats de cursor op de plek waar je de sectie wilt toevoegen.
  3. Ga naar het tabblad: Profit Fiscaal IB.
  4. Klik in het lint op de subsectie die je wilt toevoegen:

Tax_Sectie toevoegen (30)

De subsectie wordt dan toegevoegd:

Tax_Sectie toevoegen (40)

Direct naar

1. Fiscale standaardrapportage aanpassen
  2. Sectie ontkoppelen in fiscaal rapport
  3. Stamgegevens toevoegen aan fiscaal rapport
  4. Aangiftegegevens toevoegen aan fiscaal rapport
  5. Sectie verwijderen in fiscaal rapport
  6. Ontkoppelde of verwijderde sectie weer toevoegen in fiscaal rapport
  7. Bladwissel toevoegen aan fiscaal rapport