Sectie verwijderen in fiscaal rapport

Je kunt een sectie uit het rapport verwijderen. Via de knop Verwijderen kun je alleen een hoofdsectie (met alle onderdelen) verwijderen. Als je een gedeelte van een subsectie wilt verwijderen ontkoppel je eerst de hoofdsectie en verwijder je de subsectie. Je kunt ook de hele sectie verwijderen en daarna alleen de onderdelen weer toevoegen die je wilt gebruiken.

Sectie verwijderen:

1. Ga naar: Fiscaal / Uitvoer / Beheer / Fiscaal rapport.
  2. Selecteer het rapport waarvan je een kopie wilt maken.
  3. Klik op: Meer acties / Kopiëren.
  4. Vul de omschrijving in.
  5. Klik op: Voltooien.

Je opent het rapport. Dit kan op één van de volgende manieren:

Document wordt automatisch geopend

Document handmatig openen via InSite

Document handmatig openen via Profit

6. Als je aan de linkerkant van het scherm geen Navigatievenster hebt, open je het tabblad Beeld en vink je Navigatievenster aan.
  7. Ga naar het tabblad: Profit Fiscaal IB.
  8. Selecteer de sectie die je wilt verwijderen.

Klik met de cursor in de sectie

9. Klik op de actie: Ontkoppelen.

Je kunt de sectie ook direct verwijderen of alle secties in één keer verwijderen.

10. Klik op Ja bij de melding..

De sectie is nu ontkoppeld, je ziet dat aan ~(tildes) in de omschrijving van de sectie en aan de gele achtergrond:

11. Klik met de rechtermuisknop op het onderdeel dat je wilt verwijderen.
  12. Klik op: Verwijderen.

Het onderdeel wordt, zonder verdere waarschuwing, verwijderd.

13. Klik op: Opslaan.

Direct naar

1. Fiscale standaardrapportage aanpassen
  2. Sectie ontkoppelen in fiscaal rapport
  3. Stamgegevens toevoegen aan fiscaal rapport
  4. Aangiftegegevens toevoegen aan fiscaal rapport
  5. Sectie verwijderen in fiscaal rapport
  6. Ontkoppelde of verwijderde sectie weer toevoegen in fiscaal rapport
  7. Bladwissel toevoegen aan fiscaal rapport