Collectief wijzigen cliënt Vpb

Op het moment dat een medewerker, die bijvoorbeeld als behandelaar bekend was bij diverse cliënten het bedrijf verlaat, zal er een andere medewerker moeten worden ingegeven. Om ervoor te zorgen dat je niet alle cliënten langs hoeft, heb je de beschikking over de menukeuze Collectief wijzigen cliënt Vpb.

Cliënten Vpb collectief wijzigen:

1. Ga naar: Fiscaal / Vennootschapsbelasting / Collectief wijzigen cliënt Vpb.
  2. Selecteer de cliënten.

Je kunt eerst een filter instellen zodat je de te wijzigen cliënten snel kunt selecteren.

3. Klik op de actie: Collectief wijzigen Vpb.
  4. Klik op: Volgende.
    1. Achter elk veld dat gewijzigd kan worden staat een veld Wijzig veld, als je dit veld aanvinkt betekent dit dat je dit veld collectief wilt wijzigen voor alle geselecteerde cliënten. Je kunt hier de volgende velden collectief wijzigen:
    • Beoordelaar
    • Behandelaar
    • Adviseur
    • Vennoot
    • Accountant
    • Ondertekenaar 1 en Ondertekenaar 2
    • Toestemming EKA
    • Datum toestemming EKA
    • Actie bestelling
    • Toestemming om aangifte elektronisch te verzenden
    • Gaat mee met aanvraag uitstel
    • Aanwijspost
    • Accorderingswijze

Als je een veld aanvinkt, kun je de wijziging meteen doorvoeren.

5. Klik op: Voltooien.

Voorbeeld

Je wilt de Behandelaar bij een aantal cliënten wijzigen. Dit doe je via de volgende stappen:

1. Ga naar: Fiscaal / Vennootschapsbelasting / Collectief wijzigen cliënt Vpb.
  2. Klik op: Filter.
  3. Ga naar het veld Behandelaar.
  4. Geef de huidige behandelaar in onder Waarde.
  5. Klik op: OK.

Je krijgt nu een overzicht van de gebruikers die aan de ingegeven behandelaar zijn gekoppeld.

6. Selecteer de cliënten. Druk op Ctrl + A om alle cliënten te selecteren.
  7. Klik op de actie: Collectief wijzigen Vpb.
  8. Vink Wijzig veld aan achter de regel Behandelaar.
  9. Seelcteer de nieuwe behandelaar in.
  10. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Cliënt Vpb Beheer
  2. Cliënt Vpb toevoegen
  3. Cliënt Vpb raadplegen
  4. Collectief wijzigen cliënt Vpb
  5. Cliënt Vpb verwijderen
  6. Cliënt Vpb InSite
  7. Cliënt Vpb blokkeren voor licentie
  8. Vennootschap
  9. Fiscale eenheid
  10. Stappenplan fiscale aangifte Vpb
  11. Soorten aangiftebiljetten Vpb

Process

Cliënt Vpb

Work area

Fiscaal