Communicatie met Vervangingsfonds / Participatiefonds inrichten

De bestanden voor de VFPF-aanlevering verzend je digitaal met de communicatieservice in Profit.

Je richt hiervoor het communicatieprofiel in. Na het inrichten richt je de communicatiepoorten in.

Communicatieprofiel inrichten:

1. Open de communicatie-omgeving. Je richt dit communicatieprofiel in de communicatie-omgeving in, niet per subomgeving.
  2. Ga naar: Algemeen / Communicatieservice / Communicatieprofiel.
  3. Open de eigenschappen van het profiel Communicatie met Vervangingsfonds / Participatiefonds.
  4. Vink Geblokkeerd uit.
  5. Ga naar het tabblad: Authenticatie.
  6. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in.

De gebruikersnaam en het wachtwoord heb je ontvangen van het Vervangingsfonds. Dit is de FTP-user en het FTW-wachtwoord. Deze vul je hier in.

Als je deze gegevens nog niet hebt ontvangen, dan kun je contact opnemen met het Vervangingsfonds.

7. Klik op: Opslaan en sluiten.

Je hebt het communicatieprofiel ingericht.

Zie ook

Direct naar

1. Communicatieservice inrichten
  2. Autorisatie
  3. Communicatieomgeving instellen
  4. Digipoort inrichten
  5. Externe portal voor IB- Vpb-aangiften
  6. Communicatieprofiel Syntrus Achmea inrichten
  7. Communicatieprofiel BeFrank inrichten
  8. Communicatieprofiel Pensioenaangifte inrichten
  9. Communicatieprofiel APG inrichten
  10. Communicatieprofiel Arbo Unie inrichten
  11. Communicatieprofiel ArboNed inrichten
  12. Communicatieprofiel Zorg van de Zaak inrichten
  13. Communicatieprofiel AZL inrichten
  14. Communicatieprofielen TKP Beveiliging, Detailhandel en Zoetwaren inrichten
  15. Communicatieprofiel UBL inrichten
  16. Communicatieprofiel eVerbinding inrichten
  17. Communicatieprofiel Communicatie met accountant inrichten
  18. Communicatieprofiel Twinfield inrichten
  19. Communicatie met Vervangingsfonds / Participatiefonds inrichten
  20. Communicatieprofiel Sociaal Secretariaat inrichten
  21. Berichten verzenden en ontvangen via de communicatieservice