Communicatieprofiel APG inrichten

De bestanden voor APG verzend je digitaal met de communicatieservice in Profit. Op ieder ingezonden bestand volgt een digitale ontvangstbevestiging van APG.

Je richt hiervoor het communicatieprofiel in. Na het inrichten richt je de communicatiepoorten in.

Je gebruikt dit profiel voor het verzenden van de pensioengegevens voor de pensioenfondsen ABP, PWRI, Loyalis, Bouw, Schoonmaak en Woningcoöperaties.

Communicatieprofiel inrichten:

1. Open de communicatie-omgeving. Je richt dit communicatieprofiel in de communicatie-omgeving in, niet per subomgeving.
  2. Ga naar: Algemeen / Communicatieservice / Communicatieprofiel.
  3. Open de eigenschappen van het profiel APG.
  4. Vink Geblokkeerd uit.
  5. Ga naar het tabblad: Authenticatie.
  6. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in.

De gebruikersnaam en het wachtwoord vraag je op bij APG. Van APG ontvang je het MFT-account. Deze bevat de gebruikerscode en deze neem je over als gebruikersnaam in Profit.

Daarnaast ontvang je ook het wachtwoord. Dit is het wachtwoord voor de 'Produktie-omgeving'.

7. Klik op: OK.

Je hebt het communicatieprofiel ingericht.

Zie ook

Direct naar

1. Communicatieservice inrichten
  2. Autorisatie
  3. Communicatieomgeving instellen
  4. Digipoort inrichten
  5. Externe portal voor IB- Vpb-aangiften
  6. Communicatieprofiel Syntrus Achmea inrichten
  7. Communicatieprofiel BeFrank inrichten
  8. Communicatieprofiel Pensioenaangifte inrichten
  9. Communicatieprofiel APG inrichten
  10. Communicatieprofiel Arbo Unie inrichten
  11. Communicatieprofiel ArboNed inrichten
  12. Communicatieprofiel Zorg van de Zaak inrichten
  13. Communicatieprofiel AZL inrichten
  14. Communicatieprofielen TKP Beveiliging, Detailhandel en Zoetwaren inrichten
  15. Communicatieprofiel UBL inrichten
  16. Communicatieprofiel eVerbinding inrichten
  17. Communicatieprofiel Communicatie met accountant inrichten
  18. Communicatieprofiel Twinfield inrichten
  19. Communicatie met Vervangingsfonds / Participatiefonds inrichten
  20. Communicatieprofiel MijnGeldzaken inrichten
  21. Communicatieprofiel Sociaal Secretariaat inrichten
  22. Berichten verzenden en ontvangen via de communicatieservice

Process

Communicatieservice

Work area

Techniek