Saldo reservering corrigeren (Flex)

Corrigeren van het saldo gebruik je als je bij implementatie een beginsaldo wilt opboeken.

Deze functie komt overeen met het saldo corrigeren bij eindejaarsuitkering, behalve dat je daar niet alle velden zelf in kunt vullen.

1. Ga naar: HRM / Medewerker / Medewerker, eigenschappen medewerker, tabblad Reservering.
  2. Selecteer de regel.
  3. Klik op: Correctie reservering.
  4. Selecteer de Plaatsing.
  5. Selecteer het Type reservering.
  6. Vul het Jaar.
  7. Vul de Periode.
  8. Vul het bedrag waarmee je wilt corrigeren bij Bedrag. Een positief bedrag telt op bij de huidige reservering, een negatief bedrag trekt af.
  9. Vul een Toelichting in.
  10. Vul Kostenplaats verkooprelatie. Dit veld is alleen beschikbaar als de instelling Facturatie EJU splitsen per kostenplaats in de klantovereenkomst aan staat én als het hier om een eindejaarsuitkering (reserveringstype 10) gaat en niet om een periodieke eindejaarsuitkering (11).
  11. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Reserveringen (Flex)
  2. Overhevelen van reservering in uren
  3. Standen en vervaldatum reserveringen raadplegen
  4. Saldo reserveringen medewerker raadplegen
  5. Saldo corrigeren
  6. Opnemen reservering via nacalculatie
  7. Reservering uitbetalen
  8. Terugdraaien uitbetaalde reserveringen