Afwijkend contact voor projectfacturen per project inrichten

Je kunt per project een van de standaard afwijkend contact instellen voor de projectfactuur.

Standaard verstrekt Profit de facturen volgens de instellingen bij de verkooprelatie: aan de algemene contactpersoon of aan de afwijkende contactpersoon voor projectfacturen in het tabblad Digitaal. Als alleen voor een bepaald project hiervan afgeweken moet worden, stel je dit in in het project zelf.

Let op:

Het onderstaande werkt alleen onder de volgende voorwaarde. In Projecten / Beheer / Instellingen / Facturering/voorraad, tabblad Projecten is de factureringsmethode ingesteld op Factureren per project of Factureren per regel.

Afwijkend contact voor projectfactuur instellen in project:

1. Ga naar: Projecten / Project / Project.
  2. Open de eigenschappen van het project.
  3. Ga naar het tabblad: Verstrekking (vergeet niet dit tabblad te autoriseren).
  4. Selecteer bij Contact projectfactuur uit de contactpersonen bij deze organisatie het contact dat je als contact wilt instellen voor de facturen voor dit project.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.

Zie ook:

Direct naar

1. E-mailen en afdrukken verkooprelatie inrichten
  2. Rapporten wijzigen/toevoegen
  3. Autorisatie van e-mailen rapporten
  4. E-mailserver en afzender instellen
  5. Berichtsjabloon wijzigen
  6. E-factuur inrichten
  7. Standaard rapporten instellen in verkooprelatieprofiel
  8. Algemene voorkeur en algemeen contact voor e-mailen of afdrukken bij verkooprelatie instellen
  9. Afwijkende verstrekkingswijze en/of contact per type rapport vastleggen
  10. CC-ontvanger per type rapport vastleggen
  11. Rapport e-mailen en/of afdrukken (Gebruik)