Analyse raadplegen via Apple Mac

Apple Mac wordt niet ondersteund door AFAS. We vermelden ter informatie deze oplossing.

Als je een analyse genereert, wordt deze klaargezet en je kunt deze lokaal opslaan. Je opent de analyse in een op de Apple Mac geïnstalleerd programma.

Analyse raadplegen:

1. Ga naar: Algemeen / Uitvoer / Analyse.

Elk product-specifiek Startmenu bevat echter ook een eigen menukeuze met alleen de analyses van het betreffende product:

• CRM / Uitvoer / Analyse
    • Financieel / Uitvoer / Analyse
    • Fiscaal / Uitvoer / Analyse
    • HRM / Uitvoer / Analyse HRM
    • HRM / Uitvoer / Analyse Payroll
    • Ordermanagement / Uitvoer / Analyse
    • Projecten / Uitvoer / Analyse
    • Abonnementen / Uitvoer / Analyse
  2. Dubbelklik op de analyse.
  3. Genereer de analyse.

De analyse wordt opgeslagen.

4. Open de analyse:

Analyse openen via Profit

Analyse openen via InSite

Let op:

Je opent het bestand altijd op je eigen systeem en daarom wordt het bestand ook lokaal opgeslagen in de map Downloads. Controleer na gebruik of het bestand uit de map Downloads verwijderd is, dit is met name belangrijk bij vertrouwelijke informatie.

Als je de analyse niet kunt openen of als er meldingen optreden, raadpleeg je de voorbereidingen en de veelgestelde vragen.

Direct naar

1. Analyse
  2. Analyses inrichten
  3. Autorisatie
  4. Ondersteuning Microsoft Office controleren
  5. Profit Communication Center installeren en inrichten
  6. Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime (Excel 2010) installeren
  7. Beveiligingsinstellingen in Microsoft Excel vastleggen voor analyses
  8. Beveiligingsinstellingen in Office 365 voor analyses vastleggen
  9. Analyse raadplegen
  10. Analyse raadplegen via Profit Communication Center in InSite
  11. Analyse raadplegen via Apple Mac