Analyse raadplegen via uitvoerfunctie

Bij het uitvoeren van een analyse kun je deze alleen raadplegen. Als je wijzigingen doorvoert in Excel, zal Profit deze niet in de analyse opslaan.

Analyse raadplegen:

1. Ga naar: Algemeen / Uitvoer / Analyse.

Elk product-specifiek Startmenu bevat echter ook een eigen menukeuze met alleen de analyses van het betreffende product:

• CRM / Uitvoer / Analyse
    • Financieel / Uitvoer / Analyse
    • Fiscaal / Uitvoer / Analyse
    • HRM / Uitvoer / Analyse HRM
    • HRM / Uitvoer / Analyse Payroll
    • Ordermanagement / Uitvoer / Analyse
    • Projecten / Uitvoer / Analyse
    • Abonnementen / Uitvoer / Analyse
  2. Dubbelklik op de analyse.

Profit start een wizard waarin je eventueel een filter kunt instellen.

3. Klik op: Voltooien.
  4. Vul de selectiecriteria in als Profit hierom vraagt. Dit is afhankelijk van de gegevensverzamelingen die in de analyse gebruikt worden.
  5. Open de analyse op één van de volgende manieren.

Analyse openen met één muisklik op een notificatie

Analyse openen via Profit Windows

Analyse openen via InSite

Let op:

Je opent het bestand altijd op je eigen systeem en daarom wordt het bestand ook lokaal opgeslagen in de map Downloads. Controleer na gebruik of het bestand uit de map Downloads verwijderd is, dit is met name belangrijk bij vertrouwelijke informatie.

Als je de analyse niet kunt openen of als er meldingen optreden, raadpleeg je de voorbereidingen en de veelgestelde vragen.

Direct naar

1. Analyse
  2. Analyses inrichten
  3. Autorisatie
  4. Ondersteuning Microsoft Office controleren
  5. Profit Communication Center installeren en inrichten
  6. Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime (Excel 2010) installeren
  7. Beveiligingsinstellingen in Microsoft Excel vastleggen voor analyses
  8. Analyse raadplegen
  9. Analyse raadplegen vanuit weergave
  10. Analyse raadplegen via Profit Communication Center in InSite
  11. Analyse raadplegen via Apple Mac

Process

Analyse

Work area

Output