Geplande taak afschrijvingen journaliseren instellen

Je kunt het journaliseren van de afschrijvingen ook automatiseren met geplande taken. Je plant de uit te voeren taken per omgeving in.

In dit artikel is gave nieuwe functionaliteit verwerkt die beschikbaar is vanaf Profit 3.

Geplande taak Journaliseren vaste activa inplannen

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Geplande taak.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Selecteer het type taak Journaliseren vaste activa.
  4. Klik op: Selecteren.

Er wordt direct een nieuw scherm geopend voor het vastleggen van de instellingen.

5. Stel de juiste administratie en periode in waarvoor je wilt journaliseren.

Als je Administratie leeg laat dan journaliseert de taak alle administraties.

6. Bepaal wanneer tot en met wanneer gejournaliseerd moet worden.
  7. Klik op: Volgende.
  8. Bepaal wanneer de taak moet worden uitgevoerd.
  9. Klik op: Voltooien.

Zie ook: Taken inplannen

Direct naar

1. Vaste activa inrichten
  2. Locaties inrichten
  3. Autorisatie
  4. Locaties inrichten
  5. Periodetabel Vaste activa
  6. Dagboek toevoegen
  7. Grootboekrekeningen toevoegen
  8. Instellingen vaste activa
  9. Activagroep toevoegen
  10. Boekjaar vaste activa blokkeren
  11. Geplande taak vaste activa journaliseren instellen
  12. Vaste activa inclusief renteberekening inrichten