Project wijzigen in InSite

Je kunt verschillende gegevens van een project wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld de projectfase of projectlocatie aanpassen. In verband met de performance kun je niet alle projectgegevens in InSite wijzigen.

De context van het gekoppelde projectprofiel geldt ook bij het wijzigen van een project in InSite. Dit betekent dat de instellingen daarin met betrekking tot het 'gedrag' van de velden, zoals 'alleen lezen', verplicht, niet zichtbaar, etc. ook gelden bij het wijzigen van een project in InSite.

Project wijzigen/aanpassen in InSite:

1. Open de site.
  2. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: OK.
  4. Klik op: Projecten.
  5. Open de eigenschappen van het project.

Pro_Project wijzigen in InSite (10)

6. Klik op de actie: Aanpassen.
  7. Wijzig de velden.
  8. Je kunt ook het Adres projectlocatie aanpassen/instellen:
    • Zorg dat Levering op projectlocatie aan staat.
    • Als je een ander adres van de relatie wilt selecteren, verwijder je het huidige adres en selecteer je een andere uit de opties.
    • Als het adres incorrect is, klik je achter het veld Adres projectlocatie op Nieuw. In het nieuwe scherm klik je vervolgens, na wijzigen, op Aanpassen.(Profit 19)
  9. Klik op: Aanpassen.

Direct naar

1. Project Self Service (PSS)
  2. Projecten in InSite inrichten
  3. Project toevoegen in InSite
  4. Project wijzigen in InSite
  5. Mijn projecten raadplegen in InSite
  6. Projecten raadplegen in InSite

Process

Project

Work area

Projecten