Project wijzigen in InSite

Je kunt verschillende gegevens van een project wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld de projectfase of projectlocatie aanpassen. In verband met de performance kun je niet alle projectgegevens in InSite wijzigen.

De context van het gekoppelde projectprofiel geldt ook bij het wijzigen van een project in InSite. Dit betekent dat de instellingen daarin met betrekking tot het 'gedrag' van de velden, zoals 'alleen lezen', verplicht, niet zichtbaar, etc. ook gelden bij het wijzigen van een project in InSite.

Project wijzigen/aanpassen in InSite:

1. Open de site.
  2. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Opslaan en sluiten.
  4. Klik op: Projecten.
  5. Open de eigenschappen van het project.
  6. Klik op de actie: Aanpassen.
  7. Wijzig de velden.
  8. Je kunt ook het Adres projectlocatie aanpassen/instellen:
    • Zorg dat Levering op projectlocatie aan staat.
    • Als je een ander adres van de relatie wilt selecteren, verwijder je het huidige adres en selecteer je een andere uit de opties.
    • Als het adres incorrect is, klik je achter het veld Adres projectlocatie op Nieuw. In het nieuwe scherm klik je vervolgens, na wijzigen, op Aanpassen.
  9. Klik op: Aanpassen.

Direct naar

1. Project
  2. Doorbelasten in projecten
  3. Project toevoegen
  4. Project toevoegen via gescoorde forecast
  5. Eigenschappen project
  6. Project stamkaart raadplegen
  7. Projectkaart raadplegen in OutSite
  8. Aan project gekoppelde verkooprelatie (tijdelijk) blokkeren
  9. Projectfase
  10. Projectnummer wijzigen
  11. Projecten importeren
  12. Projecten in InSite
  13. Projecten in OutSite